Spuling af dræn

​Trænger dine dræn til en spuling?

Spuling af dræn klarer vi gerne

​Trænger dine dræn til en spuling? Så lad GDR Poul Erik Andersen hjælpe dig med drænspuling. Vi er en professionel og autoriseret kloakmester med stor erfaring på området.

Vi tilbyder primært spuling af dræn hos kunder i Odense, Vissenbjerg og Ringe, men kommer gerne over resten af Fyn også.

Hvis dine dræn er stoppede med eksempelvis uønskede rødder, kan det have alvorlige følger for dine afgrøder. Hvis vandet ikke afledes, vil det sandsynligvis danne en stor pøl midt i jorden, hvilket kan være en trussel mod høsten. Man siger faktisk, at det er værre at have tilstoppede dræn end ikke at have nogen dræn.

Vi har brede kompetencer inden for spuling af dræn

For at sikre dig optimale dræn bør du få foretaget en regelmæssig spuling af dræn. Dette er en vigtig forudsætning for et tilfredsstillende udbytte fra din høst.

Vi har stor erfaring inden for spuling af dræn, hvilket gør os i stand til at løse forskellige opgaver på området, såsom:

  • ​Drænspuling med traktorspuler
  • ​Sugning af brønde samtidig med spuling
  • ​Søgning af dræn med sonde og modtager
  • ​Flytbart kamera med sonde og optagelse, hvis det ønskes

Når du samarbejder med os, kan du forvente, at vi kommer til tiden. Derudover garanterer vi, at du modtager en konkurrencedygtig pris hver gang uanset opgaven. Vi står til rådighed med en akut udrykning, så vi kan løse uforudsete problemer hos dig på alle tider af døgnet.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af spuling af dræn, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 16 69 85 eller på mail kaj@bm-kloak.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Se billeder af vores arbejde