TV-inspektion kloak

TV-inspektion af kloak kan være en oplagt

TV-inspektion af kloak udføres i Odense og resten af Fyn

Har du en mistanke om, at du har rotter i din kloak, eller er der noget galt med din kloak, uden at du ved, hvad det er, eller hvor skaden er opstået henne? Så står vi hos Brændekilde Maskinstation klar til at hjælpe dig med TV-inspektion i Odense og på resten af Fyn.

Vi er et autoriseret kloakfirma, der blandt andet har udstyret og kompetencerne til at kunne foretage en grundig TV-inspektion af kloak.

Vi varetager kloakopgaver for både erhvervskunder og privatpersoner i Vissenbjerg, Odense, Ringe og omegn samt på hele det øvrige Fyn.

Sådan foregår vores TV-inspektion af kloak

Med et kloak-kamera har vi mulighed for at undersøge din kloak og dine rør nærmere, uden at vi behøver at udføre omfattende gravearbejde på din grund.

En TV-inspektion af kloak kan være en oplagt løsning, hvis der for eksempel er behov for at udføre en punktrenovering af kloakken, eller hvis vi skal undersøge, hvad der er årsagen til, at din kloak er stoppet, og hvor ”proppen” eventuelt sidder.

Her sender vi et lille kamera ned i din kloak, og samtidig kan vi følge med på vores kloak-TV, hvor vi kan se, hvordan din kloak ser ud indefra. En kloak TV-inspektion tager ikke ret lang tid at udføre, men til gengæld kan den give os værdifuld indsigt i din kloaks tilstand.

Kontakt os og hør mere eller book et besøg

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores TV-inspektion af kloak, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi udfører alt vores kloakarbejde til konkurrencedygtige priser, og du kan samtidig være sikker på, at det bliver udført i højeste kvalitet.

Du er også velkommen til at kontakte os med henblik på at booke et besøg på din adresse, hvis du allerede nu ved, at du kunne tænke dig at få foretaget en TV-inspektion af din kloak.

Se billeder af vores arbejde